Alle e-learnings

Je kan op deze pagina verschillende e-learning modules terugvinden die telkens verschillende thema’s en contexten behandelen rond gender en seksuele diversiteit.

Gratis

PREVENT (Nl)

Deze e-learning zal je voorzien van informatie over hoe je van je werkplek een LGBTI-inclusievere werkplek maken! Alsook belangrijke informatie over diversiteit en inclusie.

Gratis

Let’s Go By Talking (BE/NL)

Welkom bij de LGBT e-learning over het gebruik van herstelrecht bij slachtoffers van anti-LGBT haatmisdrijven! Na het afronden van de training weet je hoe je met een meer herstelgerichte aanpak slachtoffers van anti-LGBT haatmisdrijven kan helpen.

Gratis

Duurzaamheid en LGBT inclusie

De Sustainable Development Goals (Duurzame Ontwikkelingsdoelen - SDGs) zijn essentieel voor bedrijven: om beter te presteren, actueel te blijven je peers te overtreffen.
Hetzelfde geldt voor seksuele oriëntatie en genderidentiteit. De kernboodschap van de SDGs is namelijk “leave no one behind”, laat niemand achter. Ze bieden dus de ultieme kans om tegelijk aan duurzaamheid én LGBT-inclusie te werken.

Gratis

De begeleiding van transjongeren door het CLB

In deze e-learning trachten we eerst en vooral een algemeen kader te geven over het transthema binnen het CLB. We doen dit aan de hand van drie partijen: de transjongere, de ouder(s) of voogd(en) en het schoolteam. Daarnaast reiken we enkele (praktische) handvaten aan.

Gratis

Het ABC van SOGIESC

Deze module is een basisvorming over gender en seksuele diversiteit.
Na het volgen van deze module heb jij alle basiskennis over LGBTI in handen.